Головна » 2017 » Серпень » 28 » 24-27 серпня 2017 року відбувся 3-й Відкритий кубок Жовтих Вод по бочча
11:23
24-27 серпня 2017 року відбувся 3-й Відкритий кубок Жовтих Вод по бочча
24-27 серпня 2017 року відбувся 3-й Відкритий кубок Жовтих Вод по бочча. У змаганнях взяло участь 34 спортсмени, що на 6 більше ніж в минулому році, з 9 міст України - Одеси, Ковеля, Полтави, Херсона, Каховки, Нікополя, Горішніх плавннів, Білої Церкві та Жовтих Вод. Ратно представляв Володимир Мажула. Розігрувалися 6 комплектів нагород в індивідуальних категоріях BC1, BC2, BC4 і Open, парної BC4 і командної BC1 / BC2.Цього року загальний призовий фонд турніру склав 6800грн, половина з яких - внески спортсменів в розмірі 100грн з учасника, а друга половина була внесена спонсорами.
 
Змагання пройшли за підтримки:
- генерального спонсора змагань - торгової марки «Seni»
- депутата Дніпропетровської обласної ради Дмитра Чорного
- виконавчого комітету жовтоводської міської ради
- м'ясної фабрики «Джаз»
- кафе «Атмосфера»
- готелю «Під ялинками»
Величезна подяка суддям і волонтерам: Рустаму Нежура, Сергію Овєчкіну, Діані Абрамової, Оксані і Петру Чоловським, Людмилі Мурзі, Світлані Філатовій, Олені Лісовенко, Любі Стекачевої, Віті, Єсенії, Максу, Аніті, Юлі, Анастасії, Ані, Тані (зі слів Артема Колінько).
 
Після турніру була організована вечірка «Boccia party», де учасники змогли насолодитися живою музикою духового оркестру, заспівати пісні, поспілкуватися в неформальній обстановці, а на наступний день відвідали IV етап Кубка України з мотокросу, який традиційно проходить на День міста.
Переглядів: 409 | Додав: VladImir | Теги: бочча жовті води 2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info