Головна » 2017 » Червень » 2 » Бочча - 4-й чемпіонат України в Одесі
13:10
Бочча - 4-й чемпіонат України в Одесі

З 27 по 31 травня 2017 року Одесі пройшов Чемпіонат України з бочча, серед осіб з інвалідністю які мають порушення опорно-рухового апарату. Чемпіонат проводився в індивідуальних, парних і командному розрядах. Волинську область представляли олександр Барбарук з Ковельщени та Володимир Мажула з с. Замшани Ратнівського р-ну.

Правила гри бочча

ПРАВИЛА ГРИ БОЧЧА

РЕГЛАМЕНТ
ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

В парі BC4 перше місце зайняв Артем Колінько з Жовтих вод, він виступав разом зі львів'янином Іваном Мельником. Друге місце зайняла пара з полтавської області: Юрій Духно і Олександр Тютюнник.

Програючи 5: 0 після 2-го енду, парі Колінько Мельник вдалося взяти 2 очка в третьому і ще 3 очки в четвертому енді, перевівши матч на тайбрейк. Тайбрек це завжди рулетка, але в цей день удача була не на боці полтавчан. Саме в таких матчах ми ВСІ стаємо трохи сильнішими.


Великим сюрпризом для суперників стали дебютанти з волинської області Володимир Мажула і Олександр Барбарук які зайняли третє місце в парних змаганнях.


Здобувши три перемоги підряд волиняни вийшли з групи і мали змогу вести боротьбу за призові місця. Але перемогти гравців які є членами збірної України і вже приймали участь в міжнародних змаганнях так і не вдалося. В результаті – маємо бронзу.


В індивідуальному заліку Володимир Мажула провів 4 гри з яких 2 перемоги і 2 поразки. Олександр Барбарук здобув дві перемоги в трьох іграх і вийшов у чверть фінал де вибув у першому турі. Нагород в індивідуальному заліку Волиняни не здобули.

 

Радісно те, що кількість учасників зростає з року в рік. На цьому Чемпіонаті нас було аж 56 учасників, з десяти областей України (Волинь, Херсон, Одеса, Івано-Франківськ, Львів, Дніпро, Полтава, Київ, Хмельницька обл., Черкаси). Зі всіх учасників сформовали аж 10 (!) Пар BC4.

 

Важко описати словами ті почуття, які зазнали учасники змагань - повна палітра емоцій, від засмучення до радості і навпаки. Я думаю, глядачі отримали величезне задоволення від перегляду матчів і навряд чи хтось після цього скаже що бочча це нудна гра.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ФОТО >>>

 

 

 

Категорія: Новини організації | Переглядів: 707 | Додав: VladImir | Теги: бочча чемпіонат одеса, бочча одесса, бочча одеса 2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info