Головна » 2016 » Вересень » 6 » Дорогою до власних перемог 2016 -змагання інвалідів Маневичі
15:01
Дорогою до власних перемог 2016 -змагання інвалідів Маневичі

Вже вкотре в Маневичах проводились відкриті районні змагання "Дорога до власних перемог" для людей з особливими потребами. В яких взяли участь представники Луцька, Горохівського, Ратнівського, Ковельського, Рожищенського, Любешівського, Маневицького районів. 


Ратнівський район представляла команда "Інва-Ратне" у складі: Маргес Григорій (с. Велемче), Полівода Микола, Лукьянюк Анатолій (Ратне), Мажула Марина (с. Замшани) та Паржаюк Петро (с. Вужиськ)


Учасники змагались у п’яти видах спорту: стрільба з пневматичної гвинтівки, стрільба з лука, метання набивного м’яча, дартс та нового виду змагань крокету.


Слова вітань линули для учасників змагань від першого заступника голови райдержадміністрації Андрія Бурака. Який всім спортсменам побажав гарно провести час на маневиччині і здобути не одну перемогу на спортивному та життєвому шляху. Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк пообіцяв підтримку для людей з особливими потребами. 


Усі переможці змагань отримали Грамоти та призи. Всі учасники давно вже стали друзями тому спортивний запал був доброзичливим та теплим.


Голова організації "Довіра" щиро подякувала всім хто здолав кілометри дороги, спеку, та різні життєві перепони та незважаючи ні нащо, приїхали, аби відчути тепло і затишок на Маневицькій землі.


Ратнівчани, в цей раз, повернулись бз медалей, але з гарним настроєм!

Категорія: Новини Волині | Переглядів: 420 | Додав: VladImir | Теги: маневичі організація інвалідів, дорогою до перемог маневичі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info