Головна » 2018 » Червень » 1 » Форум Міжнародної Організації Міграції (МОМ) в Києві
16:41
Форум Міжнародної Організації Міграції (МОМ) в Києві

Нещодавно в місті Києві відбувся форум Міжнародної Організації Міграції (МОМ) за підтримкі Євросоюзу, в якому взяли участь представники 22 областей України. В рамках проведення форуму на запрошення організаторів представники ГО Асоціації осіб з інвалідністю “ДОБРОДІЯ В ДІЇ” Ковельщини провели майстер клас з гри БОЧЧА.


Варто зазначити, що інвентар для цієї гри в кількості 3-х комплектів було придбано саме за грантові кошти МОМ. Ця нині популярна в Україні гра давно відома на теренах Євросоюзу та Америки, тому і включена в паралімпійский вид спорту. Гра викликала великий та жвавий інтерес та захоплення як серед організаторів, так і серед учасників форуму. 


Для майстер-класу були приготовлені два корти — стандартний для спортивної гри, та нестандартний для любительської гри. На стандартному корті працювали — суддя Кравчук Володимир, польові капітани команд — Яренчук Ольга та Вакульський Олександр, на любительському корті — суддя Лисюк Володимир, польові капітани команд Паталій Борис та Листовнича Ірина.


За участь у грантовому проекті щиро дякуємо керівнику цього проекту, голові турійської районної ради Ользі Черен та координатору програми надзвичайних ситуацій та стабілізації представництва МОМ в Україні пані Естер Руїз де Азуа.

Ольга Яренчук

Категорія: Новини Волині | Переглядів: 516 | Додав: VladImir | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info