Головна » 2017 » Травень » 30 » Горохів - відбувся девятий фестиваль "Повір у себе"
19:32
Горохів - відбувся девятий фестиваль "Повір у себе"
28 травня у місті Горохів відбувся дев'ятий фестиваль змагань для людей із обмеженими фізичними можливостями «Повір у себе». У фізкультурно - оздоровчому фестивалі брали участь 12 команд, в складі яких особи жіночої і чоловічої статі (2004 р. н. та старші), які мають інвалідність. Команди з Червонограда, Луцька, Ковельського та Володимир-Волинського районів, із Нововолинська, смт Локачі, Маневич і Ратного, Горохова вітали представники влади району і міста. Ратнівщину представляли: Коротинська Валентина, Філь Майя, Маргес Григорій, Лукьянюк Анатолій, Паржаюк Петро, Литвинець Валерій.
 
 Організатори змагань – ГО Благодійна місія «Сонце любові» (президент - Ольга Дубінська), відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».
 
Змагання проводились з метою залучення осіб з обмеженими фізичними можливостями до занять фізичною культурою і спортом, як ефективного засобу реабілітації, зміцнення здоров’я, виявлення переможців і призерів змагань для участі в обласних змаганнях.
 
Учасники виборювали перемогу з таких видів спорту, як бочча (гра на точність із м’ячами), дартс, стрільба з пневматичного пістолета і штовхання набивного м’яча. На цьому святі дружби, гостинності і людинолюбства, що відбулося у затишному сквері міста, було багато пісень і щирих емоцій.
 
Спогадом про фестиваль «Повір у себе» для кожного учасника залишаться нагороди від його ініціатора та організаторів.
Переглядів: 327 | Додав: VladImir | Теги: горохів повір у себе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info