Головна » 2017 » Серпень » 26 » Луцьк - змагання "На крилах віри" 2017
19:52
Луцьк - змагання "На крилах віри" 2017

Волиняни з особливими потребами змагалися в щорічних фізкультурно-оздоровчих змаганнях «На крилах віри». Організатори дійства розповідають, що цей захід дарує людям щастя та надихає до життя.

Уже вчетверте відбулися в Луцьку змагання «На крилах віри» на стадіоні Східноєвропейського університету імені Лесі Українки 26-го серпня.


Заступник начальника обласного центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Василь Шевчук розповів, що сьогодні зібралися близько 30 учасників.

«Ці змагання дуже важливі для людей з особливими потребами, адже допомагають відчути смак життя, відкритися. Тут вони спілкуються, веселяться та здобувають перемоги. Важливо, аби люди із обмеженими фізичними можливостями були активними та не закривалися в собі, тому сьогоднішнє дійство – не просто спорт, а й можливість емоційно зарядитися позитивом», - каже Шевчук.

Учасники на змагання приїхали з Луцька, Ковеля, Любешова, Ратне та Горохова. Змагалися в чотирьох видах: боччі, дартс, перегони на візках та боулінг.

Зауважимо, що «На крилах віри» відбувається за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».


ФОТОРЕПОРТАЖ


 

Категорія: Новини Волині | Переглядів: 446 | Додав: VladImir | Теги: на крилах віри луцьк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info