Головна » 2016 » Травень » 19 » Перемога над недугами - спортивний марафон в Ковелі
13:00
Перемога над недугами - спортивний марафон в Ковелі

 9 травня, у День Перемоги над нацизмом, представники громадської організації інвалідів Ратнівщини взяли участь в спортивному дійстві «ХІ Міжнародний Ковельський пробіг», у рамках якого проводився відкритий чемпіонат України з напівмарафону.

Змагання відбулися з ініціативи президента громадської організації «Спортивний клуб «Ковель» Юрія Середюка і завдяки активній підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та Ковельської міської ради.

Формат проведення спор-тивного свята передбачав можливість реалізувати свої амбіції для кожного бажаючого. Орга-нізатори сформували групи залежно від фізичних можливостей учасників. Найбільш витривалі спробували свої сили на дистанції 21 км, а інші змагалися в забігах на 7 кілометрів та на 400 метрів відповідно.

У цей погожий день чергову перемогу над своїми недугами отримали люди з інвалідністю. Члени громадських організацій інвалідів з Луцька, Ковеля, Маневич, Ратного та інші взяли участь у змаганнях із заїздів на хендбайках та активних інвалідних візках, і жоден із них не зійшов зі своєї дистанції.

Цього разу ратнівчани повернулись додому без нагород. Сильні супротивники, серед яких були учасники збірної України з параолімпійського спорту, не залишили нам шансів зійти на п’єдестал. Але неоціненним залишається досвід спілкування з такими людьми. Він заряджає позитивом і вчить правильно жити. Представники нашої команди ще повернуться в Ковель, аби змагатися на рівних!

Марина МАЖУЛА

с. Замшани

Категорія: Новини Волині | Переглядів: 500 | Додав: 380989270716 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info