Головна » 2015 » Січень » 17 » Ратне, конкурс «Відповідальність починається з мене»
16:04
Ратне, конкурс «Відповідальність починається з мене»

Початок 2015-го року, для нашої організації, розпочався з чергової перемоги: за участь в конкурсі соціальної реклами "Відповідальність починається з мене" ми отримали відзнаку - друге місце. Серед художніх робіт, від учасників конкурсу  вікової категорії 14 - 35 років, плакат Марини Мажули (під назвою "я зміню своє життя") був помічений членами журі, та розділив призове місце, разом з роботами таких авторів як: Аврамук Олена, с. Заброди («Здорова людина – щаслива країна)   Старушик Марія, с. Вужиськ ( «Зроби правильний вибір»). Третє місце розподілили між собою: Березовський Дмитро, смт Ратне ( «Відповідальність починається з мене»), Кручик Ігор, смт Ратне («Ми – разом!»), Оксенюк Олена, смт Ратне ( «Відповідальність починається з мене»). 

Перший приз за участь у конкурсі отримала Шелест Ірина, смт Ратне (конкурсна робота «Бережи здоров’я»).

Вітаємо всіх учасників, та переможців з завершенням конкурсної програми, і бажаємо подальших творчих досягнень!      

Роботи учасників конкурсу:

                                        

ДОВІДКОВО:

1. Районний конкурс соціальної реклами «Відповідальність починається з мене» (надалі – Конкурс) проводиться в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене».

2. Конкурс спрямований на популяризацію здорового способу життя в молодіжному середовищі, профілактику і запобігання проявам негативної поведінки серед молоді, виявлення та підтримку талановитої молоді.$CUT$

3. Конкурс проводиться з метою патріотичного, правового, естетичного виховання молоді через створення соціальних тематичних робіт, пропагуючих здоровий спосіб життя.

4. Головною умовою соціальної реклами є тематика здорового способу життя та обов’язкове інформування про Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене».

6. Під соціальною рекламою організатори розуміють інформацію будь-якого виду, що розповсюджується в будь-якій формі, яка спрямована на досягнення суспільно корисних цілей, популяризацію загальнолюдських цінностей, і розповсюдження якої не має на меті отримання прибутку.

II. Завдання Конкурсу

скачати положення про конкурс

1. Пропаганда здорового, активного способу життя, формування у молоді позитивної мотивації на збереження та поліпшення свого здоров’я.

2.   Активізація молодіжного руху.

3. Оновлення форм інформаційно-просвітницької роботи щодо формування здорового способу життя.

4. Підвищення рівня інформованості молоді з питань профілактики тютюнопаління, алкоголізму та наркоманії.

5. Інформування щодо проведення Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене».

III. Учасники Конкурсу

1. Учасниками Конкурсу є представники учнівської, студентської та трудової молоді.

2. В Конкурсі приймають участь особи віком 14-35 років.

IV. Організація проведення Конкурсу

1. Загальне керівництво підготовкою та проведенням Конкурсу здійснюється сектором молоді та спорту райдержадміністрації за участю відділів освіти, культури райдержадміністрації.

2. Журі Конкурсу здійснює оцінку робіт, представлених на Конкурс та своїм рішенням визначає переможців.

3. Організатори Конкурсу мають право використовувати конкурсні роботи під час підготовки і видання інформаційних матеріалів та в інших некомерційних цілях зі збереженням права інтелектуальної власності автора, а саме: розміщення конкурсної роботи на безоплатній основі в некомерційних цілях в мережі Інтернет, використання її на зовнішніх рекламних носіях, у засобах масової інформації.

V. Умови проведення Конкурсу та критерії оцінювання

1. Для участі в Конкурсі необхідно представити намальовані плакати, малюнки, виконані у будь-якій техніці: графіка, гуаш, масло, кольорові олівці, фломастери тощо.

3. Роботи надсилаються або приймаються у секторі молоді та спорту райдержадміністрації за адресою смт Ратне, вул. Центральна, 19, каб.22 не пізніше 30 грудня 2014 року.  

4. Конкурсна робота надсилається разом з інформацією про виконавця. Зразок заявки на участь у Конкурсі наведений у додатку 1.

5. Подана робота обов’язково має містити гасло «Відповідальність починається з мене».

9. Подання Заявки на участь у Конкурсі відповідно до цього Положення означає повну згоду конкурсанта з умовами участі, порядком організації та проведення Конкурсу.

10. Критерії оцінювання:

-​ відповідність меті і завданням Конкурсу;

- оригінальність ідеї;

- обов’язкова наявність гасла «Відповідальність починається з мене»;

- художній рівень та якість оформлення робіт.

11. Роботи, що не відповідають вимогам, до розгляду не беруться.

VІ. Підсумки і нагородження

1. Переможці і учасники Конкурсу нагороджуються грамотами і подарунками за рахунок коштів, виділених на виконання заходів цільової соціальної програми «Молодь Ратнівщини» на  2012-2015 роки.

2. Переможці визначаються: за І місце - один учасник, ІІ і ІІІ місце – по 3 учасника. Учасники, роботи яких не займуть призових місць, можуть бути відзначені заохочувальними призами.

3. Підсумки  Конкурсу та роботи переможців будуть опубліковані на сайті райдержадміністрації.

        

Додаток 1

до Положення про проведення

районного конкурсу соціальної

реклами «Відповідальність

починається з мене»

 

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ

1. ПІБ учасника (повністю).

2. Дата народження.

3. Назва учбового закладу, місце роботи, тощо.

4. Контактні дані: поштова адреса місця проживання, e-mail, контактні телефони.

6. Назва конкурсної роботи.

З умовами Конкурсу ознайомлений(а) та згоден(а).

Як автор, не заперечую проти розміщення конкурсної роботи на безоплатній основі в некомерційних цілях в мережі Інтернет, на зовнішніх рекламних носіях, для публікацій у друкованих виданнях та засобах масової інформації.

Відповідно до Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних» даю згоду Організаторам Конкурсу використовувати надані мною персональні дані для складання та опублікування списків учасників Конкурсу, створення та відправки нагородних документів, оформлення звітних документів, організації участі у виставках і соціальних рекламних кампаніях.

 

Дата                                                                                       Підпис

Категорія: Новини організації | Переглядів: 1195 | Додав: VladImir | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info