Головна » 2016 » Жовтень » 2 » Рекреаційні змагання в Нововолинську 2016
16:52
Рекреаційні змагання в Нововолинську 2016

Першого жовтня  на спортивному комплекс НВК «Нововолинська школа №1 - колегіум» відбулися змагання  за участю осіб з обмеженими фізичними можливостями під назвою «Доброта без обмежень».


Організаторами виступили відділ у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому та громадська організація «Довіра», яку очолює мешканка Нововолинська Валентина Міньковська. До речі, їй і належить ініціатива проведення змагань.


У змаганнях  взяли участь  32 учасники  у складі дев’яти  команд  з Ратного, Маневич, Ковеля, Володимир - Волинського та Нововолинська. 


Ратнівський район представляли: Коротинська Валентина, Марина та Володимир Мажули, Полівода Микола, Маргес Григорій, Лукьянюк Анатолій, Литвинець Валерій   та Паржаюк Петро.


Спортсмени на інвалідних візках пробували свої сили в трьох видах спорту: бочча, стрільби зі спортивного лука й дартсу.


 У  змаганнях з боччі перше  і третє місця вибороли  дві команди з Маневич. Другу сходинку посіли спортсмени з Нововолинська. 


У змаганнях з дартсу кращою серед жінок стала Марина  Мажула з Ратного, серед чоловіків – Володимир Кравчук з Ковеля.


У спортивних випробуваннях  зі стрільби з лука найкращий результат продемонструвала Марина Мажула та Олександр Барбарук із Ковеля.


Переможці були нагороджені грамотами, медалями й призами. А всі учасники отримали продуктові набори від спонсорів, а також  великий заряд позитивної енергії та добру можливість поспілкуватися.


 Відділ у  справах молоді та спорту міськвиконкому висловлює щиру вдячність директору НВК «Нововолинська школа №1 - колегіум» за допомогу  у проведенні заходу.

 

Категорія: Новини Волині | Переглядів: 474 | Додав: VladImir | Теги: нововолинськ змагання інвалідів, нововолинсь доброта без обмежень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info