Головна » 2018 » Січень » 14 » Рік БОЧА на Волині — стартував в Ковелі
15:04
Рік БОЧА на Волині — стартував в Ковелі

14 січня 2018 року в спортивному залі Ковельської ЗОШ №7 розпочався Рік БОЧА на Волині з проведення громадською організацією “ДОБРОДІЯ В ДІЇ” майстер-класу по БОЧА, в рамках якого відбулися і змагання по БОЧА. Привітали учасників, а це люди з інвалідністю та учні старших класів з новорічноріздвяними святами, побажавши міцного здоров'я, оптимізму і небайдужості та успіхів, а в Україні миру спеціаліст проекту із соціального згуртування Міжнародної організації з міграції (Агенство ООН з питань міграції) Анна Єрьоміна, голова Ковельської районної ради Броїло Андрій, директор школи, він же і депутат Ковельської міської ради Кубай Валерій.

Виступаючи голова громадської організації “ДОБРОДІЯ В ДІЇ” Володимир Кравчук сказав, що в листопаді місяці минулого року під час проведення вперше Кубка Ковеля з БОЧА була гаряче підтримана ініціатива ГО “ДОБРОДІЯ В ДІЇ” щодо оголошення 2018 року — роком БОЧА на Волині, основною метою є підготовка повноцінної сильної команди від області на чемпіонат України по БОЧА, в збірну України для перемог на Європейських та Світових змаганнях.

Нагадав, що в 2017 році Україна вперше приймала участь в чемпіонаті Європи з БОЧА в кількості двох учасників і успішно виступила, зокрема Артем Колінко здобув бронзову медаль. А вперше виступаючи на чемпіонаті України з БОЧА представники Волині Барбарук Олександр і Мажула Володимир також здобули бронзові медалі. Далі Володимир Кравчук достеменного розповів про спорядження, прилади та правила гри в БОЧА, продемонстрував своєрідний майстер клас з БОЧА. Було сформовано 9 команд по 3 учасники (обов'язково не менше одного учня в команді), які змагалися в трьох групах на трьох кортах.

Переможці груп розіграли призові місця. Дипломи за 1- ше місце отримали: Ясинський Анатолій, Набруско Євгеній, Собко Артем; за 2-ге Яцунік Валерій, Паталій Борис, Дудка Олександр; за 3-тє Клюнда Віталій, Яренчук Ольга, Баюк Тетяна, а усі учасники дипломи за активну участь і календарі БОЧА КОВЕЛЬ на 2018 рік. Суддівство успішно провели: Білінчук Андрій — секретар Козюк Катерина, Вакульська Світлана — секретар Тимощук Іванна, Іваненко Микола — секретар Дмитрук Валерія. Телекомпанія “ІдеяМедіяГруп” протягом дійства робила зйомки для МОМ в рамках проекту VolKovTur.
В.о. прес-секретаря Громадської організації 
людей з інвалідністю “ДОБРОДІЯ В ДІЇ” 

Ольга Яренчук

Категорія: Новини Волині | Переглядів: 488 | Додав: VladImir | Теги: рік боча ковель, дободія в дії ковель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info