Головна » 2015 » Січень » 6 » Ратне - "Патріоти Волині" надали подарунки дітям інвалідів.
16:00
Ратне - "Патріоти Волині" надали подарунки дітям інвалідів.

         В смт. Ратне вручали подарункові набори дітям інвалідів. Голова організації «Ратнівський осередок інвалідів» Коротинська Валентина Пегасівна потурбувалася про родини інвалідів, в яких на вихованні знаходяться неповнолітні діти. На звернення до благодійного фонду «Патріоти Волині», з приводу надання допомоги в проведенні благодійного заходу, була отримана схвальна відповідь.

         Результати співпраці «Ратнівського осередку інвалідів» з «Патріотами Волині» завжди були позитивними. От і цього разу,  напередодні новорічних свят, представники Фонду привезли необхідну кількість подарунків.  Підчас тої зустрічі у гостей не знайшлося часу, аби особисто відвідати родини інвалідів, адже інвалідна організація в смт. Ратне була не єдиним об’єктом їхньої уваги. За весь день посланці Фонду відвідали, з благодійною місією, декілька сіл Району, і поспішали в зворотну путь.

      Гостинці від благодійників були залишені на порозі  Організації і потребували подальшого розподілення. Як зясувалося, ця справа виявилась нелегким завданням . Навіть при наявності списків, з повними адресами, знайти адресатів на території селища було непросто. Старенька «Таврія» керівника Організації маневрувала по райцентру майже цілий день. Роздавала гостинці від «Патріотів Волині», особисто, голова «Ратнівського осередку інвалідів» Коротинська Валентина Пегасівна, а допомагала ій в цьому Філь Майя Петрівна.

        Але вся втома і негаразди сирої та непривітної погоди компенсувалися зустріччю з людьми. Діти радо сприймали подарунки, а батьки, подекуди, висловлювали своє розгублення і не знали як реагувати на таких гостей. Адже, в теперішній час, на поріг до людей дуже рідко ступає щось гарне: хороша звістка або подарунок. Ми дуже раді, що змогли принести в домівки людей маленьку крихту святкового настрою.

     Незважаючи на те, що кількість сімей, які отримали подарунки, була незначною,  наша громадська організація «Ратнівський осередок інвалідів» та благодійний фонд «Патріоти Волині» втішені своєю співпрацею.

         Ми зробили для Вас те, що змогли!  

Категорія: Новини організації | Переглядів: 738 | Додав: VladImir | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info