Головна » 2018 » Жовтень » 5 » Марина Мажула: проводимо виховні години серед учнів місцевих шкіл
11:23
Марина Мажула: проводимо виховні години серед учнів місцевих шкіл

За погодженням з директором школи Михайлом Денисюком, та при безпосередній участі в організації заходу заступника директора з виховної роботи Наталії Бащук, третього жовтня відбулась виховна година для учнів старших класів НВК с. Замшани.

В режимі мультимедійного викладення інформації, продемонстрували відео з майдану Незалежності, розповіли про суть міжнародної конвенції про права осіб з інвалідністю, наголосили на необхідності толерантного ставлення дітей один до одного, а особливо до діток з вадами здоров’я, обговорили особливості впровадження інклюзивної освіти в Україні.

В межах популяризації спорту та здорового способу життя, (як чемпіонка Світу з параканое) я розповіла про особливості веслувального спорту. Продемонструвала відео з чемпіонату світу в Португалії. Розповіла про те, що люди з вадами здоров’я здатні досягати успіхів у житті. Як приклад цілеспрямованості і життєрадісності, закликала старшокласників здобувати власні життєві перемоги.

В підсумку: підтримали ініціативу всеукраїнського форуму «Право на життя», налагодили співпрацю з педагогічним колективом школи, провели популяризацію здорового способу життя серед старшокласників.

В перспективі: до кінця поточного року, домовились про проведення виховних годин для учнів молодших класів НВК с. Замшани.

Анонс: наступного понеділка 08.10.2018 р. відбудеться виховна година для учнів другої школи смт. Ратне. На захід запрошено керівників району. Тематика заходу аналогічна.

Категорія: Новини Ратне | Переглядів: 755 | Додав: VladImir | Теги: право на життя форум, чемпіонка світу марина мажула, Марина Мажула Замшани | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info