Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Результати від реалізації проекту «Медицина без бар'єрів» в Маневичах
15:28
Результати від реалізації проекту «Медицина без бар'єрів» в Маневичах

У приміщенні Маневицької районної поліклініки показали результати проекту «Медицина без бар'єрів», реалізувавши який вдалося покращити доступність та зручності для використання всіма людьми без обмежень, беручи до уваги потреби маломобільних груп населення. Ініціатором і реалізатором проекту стала Наталія Шишолік — голова Маневицької громадської організації «Довіра».

Бюджет Проекту склав 152 тисячі гривень, з них 96 тисяч гривень – кошти ПРООН. Було розроблено універсальний дизайн або «дизайн для всіх» та проведено роботи з реконструкції всередині та ззовні поліклініки.


Зокрема: зроблено стоянку для автомобілів для людей з інвалідністю та встановлений спеціальний знак; встановлено парковку для велосипедів; реконструйовано східці та пандус; встановлені вхідні двері, що відповідають вимогам «доступності»; закуплене спеціальне гінекологічне крісло, яке дає можливість самостійно пересісти з інвалідного візка; зроблено універсальну туалетну кімнату, в якій зручно розміщені умивальник, дзеркало, сушка для рук, є додаткові поручні для унітазу, гігієнічний душ та пеленальний столик.

На презентацію приїхали і представники громадських організацій з Рожищ та Ковеля.

Категорія: Новини Волині | Переглядів: 608 | Додав: VladImir | Теги: боча рівне, рівне чемпіонат боча | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info