Головна » 2017 » Грудень » 1 » Змагання з боччі в Луцьку. Спортивний комплекс "Адріналін сіті"
19:04
Змагання з боччі в Луцьку. Спортивний комплекс "Адріналін сіті"

1 грудня 2017 року в спортивно – розважальному комплексі «Адріналін сіті», що в Луцьку, відбулися підсумкові обласні змагання серед осіб з інвалідністю. Спортсмени виборювали першість з таких видів спорту як боулінг, більярд та бочча.

До участі в змаганнях з боулінгу залучались особи з вадами слуху, а в більярді та з боччі змагалися лише ті, хто пересувається на інвалідних візках. Організатор спортивного заходу – Центр інвалідного спорту Волині «Інваспорт».

Представники ратнівської ГО «Інваратне» взяли участь в змаганнях з більярду та боччі. На турнір було виставлено дві парні команди з боччі та один гравець в одиночних змаганнях. В результаті: перше місце в обласних змаганнях з боччі завоювали Мажула Володимир та Мажула Марина. Друге місце в представників Маневицького р-ну Шишолік Наталії та Рибачука Андрія. А третє місце посіли знову ратнівчани – Дейнека Іван та Паржаюк Петро.

Вперше наша команда приймала участь в змаганнях з більярду. Але нажаль гравець від ратнівщини Савенюк Олександр не зміг вибороти призового місця і посів лише четверту сходинку пядесталу.

Новачок команди Анатолій Ярощук із Жирич теж повернувся до дому без нагород. В одиночних змаганнях з боччі він набув потрібний досвід і має намір перемагати в наступних змаганнях.

Дякуємо організаторам змагань за популяризацію параолімпійських видів спорту серед жителів області.

За сприяння та спонсорську допомогу наша подяка приватному підприємцю з с. Видраниця Вадиму Дейнеці.

Супровід та керівництво командою здійснював головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Ратнівського району Царук Микола Іванович.

Дякуємо керівництву Ратнівського р-ну за фінансову підтримку та сприяння в діяльності громадської організації!

ФОТОРЕПОРТАЖ

Категорія: Новини Волині | Переглядів: 677 | Додав: VladImir | Теги: луцьк змагання інвалідів, луцьк боча, ратно боча | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info