Головна » 2014 » Квітень » 10 » Цепух Лариса Григорівна призначена керівником Ратнівської РДА
16:44
Цепух Лариса Григорівна призначена керівником Ратнівської РДА

Очільника ради «Майдану» Ратнівщини Ларису Григорівну Цепух призначено головою районної держадміністрації. Представляв новопризначену Григорій Пустоцвіт – керівник Волинської ОДА.

Головною метою призначення являється викорінення з лав керівного складу місцевих адміністрацій старих методів керівництва. Молодому керівникові належить побороти корупцію в усіх ланках влади і прикласти всі зусилля до зміцнення економічного стану району і наповнення бюджету.

  «Зміни в країні розпочинаються не з Президента, не з Прем’єр-міністра, не з Голови Верховної Ради, не з голови обласної, районної державної адміністрації, зміни в країні розпочинаються з кожного з нас і можливі тоді, коли ми всі будемо змінюватися та нести відповідальність», - наголосив Григорій Олександрович.

 Як і голова облдержадміністрації, ми висловлюємо сподівання, що Лариса Григорівна гідно виконає свої обов’язки і буде діяти лише на користь людей та на благо держави. Щодо організації «Ратнівський Осередок Інвалідів» ми маємо особисті запевнення від голови адміністрації у тому, що Вона прикладе всіх зусиль у сприянні інвалідному руху в районі.

Голова нашої організації Валентина Коротинська була присутня на святковому засіданні з приводу призначення нового голови адміністрації і передала свої вітання, та завірила в підтримці всіх позитивних починань.

   Заступник голови обласної ради Ігор Гузь зазначив, що зміна влади в області та країні –це не процес зміни членів партії Регіонів, це - якісно нова влада, яка б задовольнила потреби людей.

  Новопризначену голову райдержадміністрації привітали голова районної ради Микола Макарук, заступник голови районної ради Василь Півень, протоієрей, настоятель Іллінського собору отець Роман. 

 

У свою чергу, Лариса Цепух висловила подяку усім присутнім за висловлену довіру. Запевнила, що буде працювати на благо нової, демократичної, вільної, Незалежної та Соборної України.

  Довідково: 

  Цепух Лариса Григорівна народилась 04 червня 1967 року в селі Велимче Ратнівського району. У 1996 році закінчила Київський державний торгівельний університет за фахом – економіст з менеджменту.

  Трудову діяльність:

  1986-1986 рр. - повар Брестського річкового порту

  1992-1993 рр. - покоївка туристичної комерційної фірми "Вест-Інтур"

  1996-1997 рр. - працювала інспектором Ратнівської митниці

  1997-1999 рр. – інспектор вантажно-пасажирського відділу Волинської митниці «Доманове»

  2004-2004 рр. - робітниця фанерного цеху Ратнівського державного лісомисливського господарства

  2005-2010 рр. – начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації

  До призначення на посаду голови Ратнівської райдержадміністрації Лариса Цепух тимчасово не працювала.

Категорія: Новини Ратне | Переглядів: 1250 | Додав: VladImir | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info