Головна » 2018 » Липень » 29 » Спортивні змагання з боча в Володимрі-Волинському
11:21
Спортивні змагання з боча в Володимрі-Волинському

З нагоди святкування 1030-ої річниці Дня Володимира-Волинського, на ценральній площі міста 29 липня відбувся фестиваль з гри “БОЧА” «Кубок Володимира» серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату. Для участі в змаганнях прибули спортсмени з Ковеля, Ковельського району, Ратне, Горохова, Червонограда, Любомильського району і учасники гостинного В-Волинського. Ратнівський район представляли: Мажула Володимир, Мажула Марина та Колотюк Богдан.

Загалом було представлено 8 команд. Наскільки великою потребою в спорті, активному дозвіллі та постійному спілкуванні, не зважаючи на дуже спекотний день, люди з обмеженими можливостями завзято виборювали перемогу! 


Всіх присутніх привітали та побажали учасникам перемоги, начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів “Інваспорт” Галан-Влащук Віктор та місцева влада.
Змагання проводилися як в індивідуальному заліку, так і в парному.


Успіхи учасників наступні:
1-е місце в парному заліку зайняли Яренчук Ольга, Набруско Євгеній – місто Ковель; 2-е місце Омельчук Анатолій, Жельчик Юрій — Горохів; 3-є місце Дубінська Ольга, Мартинюк Георгій - Горохів.
В індивідуальних змаганнях 1-е місце Вакульський Олександр; 2-е місце Дудка Олександр; 3-е місце Ринковська Катерина – усі з міста Ковеля.
Участь в змаганнях також приймали Паталій Борис з с. Погіньки, Булавка Віталій с. Куснище, Дружиніна Оксана і Клюнда Віталій з Ковеля. 

Суддівство провели: Колеснікова Юлія, Шевчук Василь, Яремчук Сергій.

Переможці та призери були нагороджені медалями і дипломами від начальника управління освіти, молоді та спорту комітету Володимир-Волинської міської ради Петрука В.М. А депутат Климюк Максим від себе вручив невеличкі пам'ятні подарунки учасникам і подякував їм за те, що попри проблеми зі здоров’ям, вони знайшли у собі сили приїхати до Володимира.
Після нагородження всі учасники посмакували смачним обідом.

Ольга Яренчук

ФОТОРЕПОРТАЖ

Категорія: Новини Волині | Переглядів: 568 | Додав: VladImir | Теги: КУБОК ВОЛОДИМИРА БОЧА, БОЧА ВОЛОДИМИР ВОЛИНСЬКИЙ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info