Головна » 2017 » Жовтень » 22 » Голоби - ІІ-й відкритий районний фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Перемагай себе»
18:18
Голоби - ІІ-й відкритий районний фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Перемагай себе»
ІІ-й відкритий районний фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Перемагай себе» серед осіб з інвалідністю відбувся 21 жовтня в смт. Голоби Ковельського району. Ратнівський район представили Валентина Коротинська, Микола Полівода, Іван Дейнека, Анатолій Лук’янюк, Валерій Литвинець, Олександр Савенюк, Петро Паржаюк. 
 
Захід відбувся за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Організатором спортивних змагань була громадська організація інвалідів «Добродія в дії» (керівник Володимир Кравчук, заступник Володимир Лисюк). У змаганнях взяли участь команди Володимир-Волинського, Горохівського, Ковельського, Ратнівського, Маневицького районів, міст Нововолинськ та Луцьк («Джерело життя») і смт Голоби. Загалом, у фестивалі взяли участь 84 представники з усієї Волині.
 
На урочистому відкритті фестивалю представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», голова Ковельської міської організації політпартії «УКРОП» Ігор Пініс передав вітання від Ігоря Петровича Палиці та запевнив, що Фонд буде й надалі підтримувати усі ініціативи, спрямовані на благо громади.
 
У рамках фестивалю відбулися змагання у наступних видах: дартсу, кеглів, крокету, баскету, стрільби з пневматичної гвинтівки, стрільби з лука. У перервах між змаганнями учні місцевої школи-гімназії дарували музичні вітання.
 
Найбільше медалей – три за 1 місце і одну за 2 місце – здобула представниця з Володимир-Волинського Валентина Борусевич.
Ратнівчани досягнули хороших результатів. Так, Петро Паржаюк, Валерій Литвинець та Іван Дейнека виступили у команді з боча і завоювали І місце та отримали кубок. ІІ місце зі стрільби з лука виборов Микола Полівода, а Валентина Коротинська повернулася додому аж з трьома третіми місцями – з крокету, стрільби з пневматичної зброї і лука.
 
Фізкультурно-оздоровче свято у Голобах видалося на славу. Учасники були надзвичайно задоволені тим, як вони разом провели час. Переможців нагородили кубками, медалями, грамотами, а всім учасникам вручили дипломи. На завершення кожному з них у подарунок вручили продуктові набори.
Ратнівська команда щиро вдячна Володимиру Кравчуку, Володимиру Лисюку та голові Голобської об’єднаної територіальної громади за чудову організацію фестивалю та чуйне ставлення до людей з особливими потребами.
 
Особлива подяка головному спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Миколі Царуку – за забезпечення команди транспортом.

ФОТОРЕПОРТАЖ


 

 
Голова Ратнівського осередку ВОО СОІУ Коротинська В.П.
Категорія: Новини Волині | Переглядів: 481 | Додав: VladImir | Теги: голоби перемагай себе, голоби добродія в дії, голоби змагання інвалідів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info