Головна » 2016 » Вересень » 12 » ХІ відкрита спартакіада з рекреаційних видів спорту - Надзбруччя 2016
16:26
ХІ відкрита спартакіада з рекреаційних видів спорту - Надзбруччя 2016

З 8 по 12 вересня ц.р. в селищі Затока, Одеської області, на базі відпочинку «Надзбруччя», пройшла всеукраїнська спартакіада союзу організацій інвалідів України. У ній взяли участь 200 представників із усієї України, від кожної області – по 6 спортсменів з обмеженими фізичними можливостями. 


Серед спортсменів на візках, Волинь представляли Мажула Марина (с. Замшани, Ратнівський р-н.) Барбарук Олександр (м. Ковель) та Шишолік Наталія (Маневичі). 


 Склад команд-учасниць сурово регламентований: два візочники, два інваліди з загальними захворюваннями та два з захворюваннями опорно-рухового апарату, в кожній категорії – один чоловік і одна жінка. 


Змагання проходило з шістьох видів спорту: фігурна їзда на візках (об’їжджати наче на автівці 20 перешкод, розташованих на відстані 90 см одна від одної), бомбаскет (різновид баскетболу), боча (гра з м’ячами, яка входить навіть до Параолімпійських ігор), дартс, метання кілець та городки. 


1 командне місце виборола команда з Полтавщини, залишивши команду з Чернівців другими, а тетє місце посіла команда з Одеси.


 Тепер саме полтавчани будуть представляти Україну на міжнародних змаганнях у Німеччині в травні наступного року. 


Волиняни відзначились тим, що зайняли два тетіх місця в індивідуальному заліка. Мажула марина - призер в грі городки, а Шишолік Наталія отримала нагороду за призове місце в бомбаскеті. Але цих медалей виявилось замало для отримання командної перемоги. Зараз маємо час для тренувань і наступного року сподіваємось на успіх!

На фото Марина мажула та переможець з гри бочча Бондар Євгеній з Миколаївської обл.

Категорія: Новини України | Переглядів: 500 | Додав: VladImir | Теги: рекреаційна спартакіада затока, надзбруччя 2016, затока змагання інвалідів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info