Головна » 2013 » Серпень » 13 » Маневичі - змагання серед інвалідів «Дорогою до власних перемог».
18:31
Маневичі - змагання серед інвалідів «Дорогою до власних перемог».

Вперше на Маневиччині проведені відкриті обласні змагання серед осіб з обмеженими фізичними можливостями «Дорогою до власних перемог». Учасники з Любешівського, Ратнівського, Луцького,
Горохівського районів приїхали не лише позмагатись, щоб визначити кращих, а й поспілкуватись, позаяк знайомі не один день, розкрити свої здібності.

В цьому році подібні змагання проводились в Горохові (вже в п’яте). В Маневичах ініціаторами такого спортивного заходу стали Маневицька районна громадська організація інвалідів «Довіра» (керівник Наталія Шишолік) та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту РДА. Слід сказати, що Наталка має досвід участі в подібних змаганнях, адже неодноразово була кращою в перегонах на візках, що організовувались у м. Саки, Луцьку, Горохові. Змагалась і на марафонській дистанції – 21 км.

Спортсменів з вадами здоров’я в спортзалі Маневицької ДЮСШ вітали перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Артишук, заступник голови районної ради Людмила Веремчук,
начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Руслан Клімчук, які відзначили, що головними нагородами для кожного з учасників є їхні сила духу та волі, незгасима енергія, витримка та оптимізм.

Свої вміння учасники змагань демонстрували в таких видах спорту як шахи, армреслінг, стрільб з пневматичного пістолета, перегони на візках, дартс, бочча (гра з м’ячем). Гідно виступила і команда Ратнівщини: перше місце з гри бочка стала цілком заслуженою винагородою для Володимира Мажули, а його дружина Мажула Марина отримала медалі за друге місце в стрільбі та перегонах на візках.

Атмосферу приязні та Взаєморозуміння на змаганнях створювали і виступи нашої  Ольги Макарчук з Маневич, яка дарувала пісенні вітання. Того дня пройшла благодійна акція по збору коштів для поїздки талановитої маневичанки на Всеукраїнський пісенний фестиваль в Євпаторії. Слів вдячності
заслужили волонтери, які доклали усі зусилля, аби кожен із 32-х учасників відчував себе комфортно, судді – працівники Маневицької ДЮСШ – за неупередженість та професіоналізм.

По закінченні змагань усі переможці були нагороджені медалями та дипломами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА і районної громадської організації інвалідів «Довіра».

 

Категорія: Новини організації | Переглядів: 548 | Додав: VladImir | Теги: шишолік наталія, маневичі змагання інваліів, ратне змагання інвалідів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info