Головна » 2014 » Березень » 9 » Національна Асамблея інвалідів України вітає наших паралімпійців з першими нагородами!
01:04
Національна Асамблея інвалідів України вітає наших паралімпійців з першими нагородами!

 Вітаємо наших паралімпійців з першими нагородами!

У перший день змагань на Паралімпіаді в Сочі Україна завоювала "золото"! Наш біатлоніст Віталій Лук'яненко переміг на дистанції 7,5 км серед спортсменів з порушенням зору. Він пройшов дистанцію за 20:18.8 хвилини, не допустивши жодного промаху на двох вогневих рубежах. Біатлоніст паралімпійської збірної Максим Яровий виграв срібну медаль у гонці на дистанції 7,5 км сидячи.

Окрім того українська біатлоністка Олена Юрковська виграла бронзову медаль у біатлоні на дистанції 6 км сидячи, обійшовши на фініші американку Оксану Мастерс. Юлія Батенкова завоювала "бронзу" в жіночому біатлонному спринті на 6 км стоячи. Окрім того бронзову нагороду виборола біатлоністка Оксана Шишкова.

Напередодні українська паралімпійська збірна майже повним складом проігнорувала відкриття Ігор, але вирішила брати участь у самих змаганнях попри присутність російських військ в Криму. Дорогі наші паралімпційці! Від щирого серця вітаємо Вас з першими важливими перемогами на ХІ зимових Паралімпійських Іграх! Ви показуєте справжній чемпіонський характер. Бажаємо Вам нових перемог, витримки, сили духа! Вся Україна тримає за вас кулачки. Ми вболіваємо за Вас!

Категорія: Новини України | Переглядів: 650 | Додав: maya | Теги: оліпіада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info