Головна » 2017 » Вересень » 10 » «Надзбруччя» 2017 - відбулася XII Спартакіада з рекреаційних видів спорту.
10:39
«Надзбруччя» 2017 - відбулася XII Спартакіада з рекреаційних видів спорту.
Напередодні Дня фізкультурника, з 5 по 9 вересня, у смт. Затоці Одеської області на базі відпочинку «Надзбруччя» відбулася XII Спартакіада з рекреаційних видів спорту. Ініціатором її стала Всеукраїнська організація інвалідів «Союз організацій інвалідів України» на чолі з головою Комітету зі спорту Сергієм Чумаком. Від нашої організації приймали участь Філь Майя та Мажула Марина.
 
Метою заходу була популяризація рекреаційних занять, як ефективного способу оздоровлення, реабілітації інвалідів та залучення їх до активного способу життя, систематичних занять оздоровчим спортом, встановлення дружніх стосунків між інвалідами різних регіонів України та інших держав. Також виявлення здібних та обдарованих спортсменів, сприяння реабілітації та соціальної адаптації інвалідів у суспільстві, привернення уваги громадськості до проблем людей з інвалідністю.
 
На Спартакіаду прибуло 160 чоловік, серед них 43 візочника із 23-х областей України. Були волонтери, які допомогали людям на візках та милицях.Учасники влаштували поєдинки з бочче, кульової стрільби з гвинтівки, городків, кеглів, бомбаскету та дартсу. В цьому році вперше за всі останні роки лідерами Спартакіади стали спортсмени з Івано-Франківської області. На другому місці – полтавські учасники, які кілька років міцно тримають свої позиції лідерів. Третє місце вперше дісталося спортсменам Миколаївської області, яким щоразу не вистачало образливих одного або пів очка. Спортсмени нашої обласної команди щиро вітають переможців спартакіади.

 

 
Загальний рівень заходу був досить високим, оскільки в складі кожної з команд були присутні люди, які гідно відстоювали честь своєї області на змаганнях найвищого рівня. Учасники довели, що немає людей з обмеженими можливостями, а є люди, чиї можливості безмежні.
 
Ранок у спортсменів починався з ранкової зарядки, яку проводили голова Комітету зі спорту Сергій Чумак та капітан команди із Закарпаття Олександр Сухан. У вільний від змагань час всі учасники насолоджувалися живим спілкуванням у неформальній обстановці з тими, у кого схожі проблеми і перешкоди на життєвому шляху, купалися в морі, проводили дозвілля на дискотеках.
 
Дякуємо організаторам заходу за цей чудовий та важливий захід! Велика подяка керівництву бази «Надзбруччя» за теплий прийом. Сподіваємось, що наша обласна команда за підтримки влади та керівництва організації також увійде в трійку лідерів.
Переглядів: 345 | Додав: VladImir | Теги: надзбруччя 2017, затока змагання інвалідів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info