Головна » 2018 » Вересень » 28 » «Осінній бал 2018» для дітей та підлітків з інвалідністю в Луцьку
16:42
«Осінній бал 2018» для дітей та підлітків з інвалідністю в Луцьку

У Луцьку 28 вересня за ініціативи голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка відбувся «Осінній бал 2018» для дітей та підлітків з інвалідністю.

На бал були запрошені Ковельчани ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії», та інші представники громадських організацій.

Губернатор виступив із вітальним словом, і розповів, що таким чином долучився до ініціативи, що її запровадила у країні Перша леді.

Розпочалось святкове дійство з танцювальних номерів які виконували діти з особливими потребами, так і їхні батьки, у приміщенні торгово-розважального центру «ПортCity».
Більше 100 дітей та підлітків з інвалідністю виконали полонез та мазурку. А Волинські Герої-Кіборги закружляли у вальсі з чарівними дівчатами на візках.
Дівчата і жінки – у вишуканих вечірніх сукнях, з чудовими зачісками та діадемами. Чоловіки – у білосніжних сорочках та чорних класичних брюках, по черзі дефілювали танцювальні пари із різних громадських організацій. На балу були «Батьки дітей із синдромом Дауна», «Сильні діти», «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», «Янголята», «Повір у себе» та «Джерело життя».
У вальсі кружляли діти з аутизмом, синдромом Дауна, їх батьки, люди на інвалідних візках. Всі вони виглядали особливо прекрасно у цей день. І всі танцювали із захватом, запалом та щирими посмішками. Наприкінці свята кожен учасник отримав подарунок від ТРЦ «PortCity».

Усі присутні на заході отримали невимовні та глибокі емоції. Чудові номери від Марії Хурсенко та Антона Копитіна, а також незабутній майстер-клас від всесвітньо відомого хореографа Влада Ями.

Хочеться подякувати за допомогу в автотранспорті Русінчуку Анатолію, директору Палацу учнівської молоді Середюк Тетяні, Солоп Марії, також перукарні «Лілея», та пані Галині - координатору балу.
Бажаємо Вам міцного здоров'я, довголіття, невичерпної енергії, сімейного благополуччя і процвітання!!!

Ольга Яренчук.

Категорія: Новини Волині | Переглядів: 688 | Додав: VladImir | Теги: бал для інвалідів луцьк, луцьк осінній бал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info