Головна » 2013 » Грудень » 13 » Уряд України не може вирішити всіх актуальних проблем інвалідів
01:02
Уряд України не може вирішити всіх актуальних проблем інвалідів
11 грудня в Сімферополі за сприяння громадського Руху «Український вибір» відбулися збори, присвячені Міжнародному дню інвалідів, в яких брали участь близько 400 осіб, 42 громадські організації з міст і районів Криму. Про це повідомляє прес -служба громадського руху "Український вибір".

У вересні 2013 року громадське Рух «Український вибір» і Кримське республіканське об'єднання інвалідних організацій Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» підписали угоду про спільну діяльність. На офіційній частині заходу голова Координаційної ради Руху «Український вибір» Євген Супрунюк зачитав вітальний лист від імені лідера Руху «Український вибір» Віктора Медведчука, в якому зокрема говорилося: «... У міжнародний день інвалідів прогресивні , соціальні , демократичні Держави ще і ще раз звертають увагу на актуальні проблеми інвалідів, уточнюють програми з надання державної допомоги, соціального забезпечення та шукають шляхи їх вирішення. На жаль, в Україні, незважаючи на зусилля уряду, ще не все зроблено, щоб у всіх інвалідів були вирішені їхні актуальні проблеми. Саме тому наш Рух приділяє велику увагу вивченню та вирішенню питань громадян , які потребують постійної соціальної допомоги. Ми знаємо , що більшість з Вас беруть активну участь у суспільно- політичній роботі , небайдужі до подій, що відбуваються в нашій країні ... Але тільки об'єднавшись, ми доб'ємося верховенства закону для всіх громадян, незалежно від посад, звань, національної приналежності. Зможемо вплинути на будь-яку штучно створену політичну ситуацію в розріз думки більшості народу України. Користуючись нагодою , хочу подякувати Вам за активну участь у зборі підписів за проведення Всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питання економічної інтеграції України .... »

Євген Супрунюк і Володимир Хрипунов від імені лідера ГР «Український вибір» Віктора Медведчука вручили активістам КРО «Союзу організацій інвалідів України» цінні подарунки.

За пропозицією голови Кримського республіканського об'єднання інвалідних організацій Володимира Хрипунова на зборах було прийнято звернення до співвітчизників, Президента та уряду, у зв'язку зі сформованою обстановкою в країні, в якому було висунуто ряд вимог: прибрати дітей з вулиць і майданів; створити комітет громадського порятунку з найбільш активних і відомих громадських діячів, представників усіх конфесій; провести переговори з урядом з економічних питань; вимагати від правоохоронних органів дати оцінку організаторам заворушень, провокацій і вандалізму м. Києві, пам'ятаючи, що закон України поширюється на всіх громадян незалежно від посад, звань та соціального походження
Категорія: Новини України | Переглядів: 453 | Додав: VladImir | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info