Головна » 2013 » Грудень » 21 » В Дніпропетровську міліціонери погрожують " Уголовкою" художниці - нваліду
00:40
В Дніпропетровську міліціонери погрожують " Уголовкою" художниці - нваліду

У Дніпропетровську
у міліціонерівіз ВБЕЗу з'явилися претензії до 27-річної художниці Наталі Ніколенко, яка живе в Придніпровському будинку інвалідів. Вона народиласяз важкою патологієюрукі ніг (через це віднеї відмовилисябатьки), але навчилася малювати, тримаючи пензлик у зубах (!), Освоїла комп'ютер, а кілька років тому на національному конкурсі була визнана Гордістю країни в номінації "Сила духу".Але варто було їй знайти роботу, як вона опинилася під "пресом" правоохоронців, пишуть "Вести".
Посильну заняття - набір на комп'ютері тексту на дому - Наталії запропонували в приватній фірмі кілька місяців тому. Клавіші вона натискає затиснутою в зубах ручкою , а виконані замовлення відправляє електронною поштою , за що офіційно отримує мінімальну зарплату. При державної пенсії - це істотна підмога .

- Нещодавно прийшли кілька міліціонерів з ВБЕЗ і стали тиснути на мене , щоб сказала , що я нічого не роблю , а гроші отримую просто так. Я сперепугу сказала , що не працюю , тому що у нас були випадки , коли намагалися виселити інвалідів - раз вони щось самі заробляють , то в державному забезпеченні не потребують, - схвильовано розповідає нам Наталя. Однак візити з міліції не припинилися.

- Після цього із ВБЕЗу приходили ще два рази , але я не хочу втратити цю роботу і тому написала спростування своїх попередніх слів , сказала , що дійсно працюю. Тепер мене залякують : обіцяють зламати пошту , завести справу і зробити з мене карну злочинницю ! У ВБЕЗ чомусь не вірять , що я , незважаючи на те що інвалід , все ж можу робити якусь корисну роботу , - скаржиться Наталя Ніколенко .

У фірмі , де працює Наталія , нам підтвердили , що вона числиться у них офіційно , пообіцяли захищати свою співробітницю і в разі необхідності навіть забезпечити адвоката.
Категорія: Новини України | Переглядів: 427 | Додав: VladImir | Теги: рисует без рук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info