Головна » 2016 » Серпень » 17 » Відбіркові змагання серед неповносправних - Рожище 2016
15:40
Відбіркові змагання серед неповносправних - Рожище 2016

Поблизу міста Рожище,  в рекреаційно-оздоровчому комплексі «Мальованка»,  відбулися відбіркові обласні спортивні змагання серед  людей з обмеженими фізичними можливостями. Змагання ініціювала Волинська організація союзу інвалідів України, яку очолює Григорій Ощепков. Переможці приймуть участь в подібних змаганнях республіканського рівня.

 
В заході було задіяно42 учасники. Спортсмени прибули з Ратного, Ковеля, Луцька, Маневич, Володимира-Волинського, Турійська та Рожища.  
 
Ратнівщину представляли: Полівода Микола, Лукьянюк Анатолій, Філь Майя, Володимир та Марина Мажули, Паржаюк Петро. Супроводжувала команду Лариса Цепух.
 
Выдбірковий тур проводився з таких видів змагань, як боча (гра з м’ячем, різновид боул-спорту), дартс, городки. Також для спортсменів передбачили кидання м’яча в баскетбольне кільце, збиття  кегель та кульову стрільбу. Привітав учасників з  обласними змаганнями  голова обласно організації інвалідів «Союзу організацій інвалідів України» Григорій Ощепков.
 
До проведення змагань долучився Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», адже підтримка спорту – один із пріоритетних напрямків його роботи.  Менеджер Фонду Олексій Сорокун привітав учасників заходу. Він наголосив, що саме в таких спортсменах сила духу, мужність, воля до перемоги переважає понад усе.
 
За результатами змагань, як одна з переможців, Мажула Марина була обрана на участь в республіканських змаганнях, які мають відбутися в м. Затока, Одеської обл.
Категорія: Новини Волині | Переглядів: 448 | Додав: VladImir | Теги: рожище громадська організація інвал, рожище змагання інвалідів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info