Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Відновив роботу спинальний санаторій «Слов'янський»
17:37
Відновив роботу спинальний санаторій «Слов'янський»


20 жовтня на Слов'янському курорті відбулося урочисте відкриття після вимушеного піврічного простою єдиного в Україні спеціалізованого спинального санаторію "Слов'янський". У відремонтовані палати вже заїхали перші пацієнти. Генеральний директор ДП СКРЦ «Слов'янський курорт» Сергій Лінник висловив величезну подяку тим людям, які взяли участь у відновленні санаторію, зокрема кандидату в народні депутати по 47 округу Юрію солоду і його дружині Наталії Королевської.
А "Дорога життя" допомогла побудувати новий пандус для інвалідів. Тепер пацієнти зможуть безперешкодно і самостійно заїжджати в їдальню санаторію.
Крім того, за словами голови Донецької обласної організації інвалідів Надії Паламарчук, саме Юрій Солод чинив серйозне сприяння в діалозі з міністерствами соціальної політики, оборони, фонду соціального захисту для прискорення переміщення військовослужбовців української армії з будівлі санаторію Слов'янський в інші приміщення.

Категорія: Новини України | Переглядів: 711 | Додав: VladImir | Теги: спинальник санаторый славянськ, ынвалыди славянськ, славянськ санаторый, спинальный санаторий славянск | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
More info